Avtomati

VENDING AVTOMATI

Verjetno najboljša kava Konki

Trudimo se ugoditi najbolj zahtevnim željam naših strank, saj kava povezuje in združuje zaposlene. Poleg širokega izbora odličnih toplih napitkov, lahko v naših avtomatih izbirate med širokim naborom različnih izdelkov priznanih blagovnih znamk od OHLAJENIH PIJAČ, SLADKIH ter SLANIH prigrizkov. Zagotovljen imamo lasten servis in redno oskrbo. Ob vsakem obisku koše izpraznimo in smeti odnesemo s seboj. Avtomati so, glede na potrebe, opremljeni z gotovinskimi in brezgotovinskimi plačilnimi sistemi. Avtomat za kavo ali avtomat za pijačo vam nudimo popolnoma brezplačno.

1 teden brezplačne uporabe!

AVTOMATI ZA KAVO

Kava ni le jutranji obred, vendar tudi motivator zaposlenih in celotne organizacije. Naši avtomati vam nudijo vedno sveže mleto kavo v zrnu – Carraro,  Barcaffe – ustvarjata edinstven okus, aromo in neskončen užitek ob vsakem popitem lončku. Ljubitelji kapučina boste uživali v I.C.S mleku ki daje poln, kremast okus in ustvari obstojno plast pene. Seveda smo mislili tudi na ljubitelje ostalih toplih napitkov, ki lahko izbirajo med:

  • različni čaji
  • slastni kakav in vroča čokolada
  • irska kava
  • instant kava
  • instant kava brez kofeina

Z veseljem prisluhnemo tudi vašim željam in za vas vključimo dodatni želeni napitek. Kavni avtomati so na voljo v različnih velikostih in z različnim obsegom napitkov. Pošljite nam povpraševanje (klik) in izbrali bomo pravi model za vaše potrebe.

AVTOMATI ZA PIJAČE IN PRIGRIZKE

Avtomatih za kosovno prodajo oziroma samopostrežnih vitrinah najdete ohlajene pijače v plastenkah in pločevinkah. Vedno so na voljo prigrizki za sladokusce in ljubitelje slanega programa. Za vaš lepši dan Caffe & Snack vam želimo zagotoviti, da boste trenutke oddiha na delovnem mestu maksimalno izkoristili. Samopostrežne vitrine so na voljo v različnih velikostih, ponudbo izdelkov lahko prilagodimo vašim željam. Pošljite nam povpraševanje (klik) in izbrali bomo pravi model za vaše potrebe.

KAVNI AVTOMATI

vse slike informativnega značaja

image006
image008

KOSOVNI AVTOMATI

vse slike informativnega značaja

Necta MELODIA

VODNI AVTOMATI

Vprašanje, ki bi si ga morali postaviti vsak dan

Zakaj je voda tako dobra za pitje…

  • zagotavlja dobro hidracijo organizma in s tem dobro počutje
  • redno pitje vode poveča našo zbranost, odpornost proti boleznim
  • pripomore k boljši psihični in telesni kondiciji
  • deluje proti stresu in zaradi njenih učinkov boljše spimo
  • hvaležno vam bo celotno telo, kar se bo odražalo tudi navzven

Ker pogosto pozabljamo na zadostno pitje vode, je avtomat za vodo enkratna rešitev. Naš prodajni asortima zajema vodne avtomate ter vodo Vitko v vodnih bidonih 18,9l. V ceno je vštetih 100 kos lončkov. Baloni imajo ročko za lažje prenašanje. Vodne avtomate postavimo na reverz, pri čemer je najemnina brezplačna, prav tako ne zaračunavamo čiščenj avtomatov, ter dostave. V primerjavi z različnimi filtri za vode je kakovost vode v balonih pod nadzorom polnilca in pristojnih služb.

Prednost aparatov za točenje vode v balonu je, da si vedno lahko natočimo primerno ohlajeno vodo ali vročo vodo za pripravo napitkov.

Scroll to Top